Benne Koeltechniek
Nieuweweg 2
4133 RC Vianen
Tel: +31 (0)6 209 49 755
Contact: Klik hier
Koeltechniek

Een koel- of vriesinstallatie is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Bedrijfsrestaurants met uitgiftebuffetten, een koel of vriescel bij de plaatselijke snackbar, supermarkt of slager, iedereen heeft met koeltechniek te maken.

Vanuit de overheid worden de regels wat betreft voeding steeds scherper. Denk maar aan de HACCP. (Hazard Analysis Critical Control Control Points). Vrij vertaald: een analyse van kritische punten waarop extra goed gelet moet worden. Bij HACCP wordt het hele productieproces nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Eén van de belangrijkste criteria is de temperatuur. (inkoelperiode en bewaartemperatuur)

Maar iedere onderneming op zich heeft specifieke wensen wat betreft koeling. Bijvoorbeeld: de slager wil niet dat zijn vlees uitdroogt en een visbedrijf wil zijn handel op exact 0˚C bewaren.

Bij Benne koeltechniek kunt u terecht met uw specifieke wensen, maar natuurlijk ook voor de “gewone koel of vriesinstallatie”. Voor alles wat u wilt koelen is een “koelinstallatie op maat” te berekenen.

Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan.

Merken:


Laatste project: