Benne Koeltechniek
Nieuweweg 2
4133 RC Vianen
Tel: +31 (0)6 209 49 755
Contact: Klik hier
Over ons

Benne koeltechniek is een landelijk opererend koeltechnisch bedrijf, gevestigd in Vianen. Vanzelfsprekend een STEK-erkende onderneming en als een van de eerste koeltechnische bedrijven ook in het bezit van het F-gassen certificaat.

Ik heb ruim twintig jaar ervaring in de koeltechniek. Grotendeels in loondienst, maar twee jaar geleden heb ik besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Als Benne koeltechniek heb ik verschillende airco’s en koelinstallaties geplaatst, zowel bij particulieren als bedrijven. Daarnaast werk ik voor twee landelijk opererende bedrijven voor specifieke projecten.

Benne koeltechniek streeft naar tevreden klanten en levert een kwalitatief goed product. Ik voer alleen A-kwaliteit apparatuur. Door mijn uitgebreide ervaring en scholing heb ik verstand van zaken en kunt u ervan uitgaan dat alle producten op de juiste manier geplaatst worden, en daar hoort ook een nette afwerking bij.

U kunt bij mij niet alleen terecht voor het bestellen en/of plaatsen van airco’s en koelinstallaties. Ik bereken en ontwerp ook koelingen en koelsystemen.

Opleiding en werkervaring
Na de MTS, werktuigbouwkunde, ben ik in 1987 als onderhouds-/nieuwbouwmonteur gaan werken bij een koeltechnisch bedrijf. Daar heb ik me opgewerkt tot projectleider en praktijkopleider. Ik heb onder meer gewerkt in de utiliteitsbouw, de horeca, de tuinbouw, diverse universiteiten en bij de NS (koeling in treinen en trams).

Om me te ontwikkelen heb ik totaal 11 jaar avondschool gevolgd. Eerst koeltechnische opleidingen en daarna verschillende opleidingen in de elektrotechniek, meet- en regel- en besturingstechniek. Daarna koeltechnische en klimaattechnische ontwerpopleidingen en de opleiding projectleider koudetechniek. Voor mijn taak als praktijkopleider heb ik ook de benodigde papieren behaald.

Ik heb veel ervaring in het plaatsen, berekenen en ontwerpen van verschillende koel- vries en luchtbehandelingsinstallaties. Bijvoorbeeld airconditioning, koel- en vriescellen, wandkoelingen, horecakoelingen, scherfijsmachines en VRV/VRF systemen.

Projecten NS
Voor NS heb ik me bezig gehouden met diverse projecten. Allereerst het koelen van de machinisten- en reizigerscompartimenten in de treinen. Ik heb aanpassingen op het huidige systeem bedacht en aangebracht. Na een uitgebreide testperiode zijn deze aanpassingen op meerdere treinstellen doorgevoerd. Daarnaast heb ik degradatieonderzoeken uitgevoerd aan koel- en klimaatinstallaties van verschillende typen treinen. Dit zijn onderzoeken naar slijtage om uit te zoeken hoe lang een bepaald onderdeel nog mee kan gaan.

Contact?
Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact
opnemen via het contactformulier of door
even te bellen naar: +31 (0)6 209 49 755.

Merken:


Laatste project: